Etusivu > Miten toimii? > Rekrytointijärjestelmä

Rekrytointijärjestelmä - työpaikkailmoitukset ja työhakemusten vastaanotto samassa

Yrityksen ilmeen mukainen sähköinen työnhakulomake tehostaa hakemuskäsittelyä. Tuntinetti-Rekrytointimoduuli kerää ja lajittelee hakemukset, tukee raportointia sekä tekee hakijaviestinnästä tyylikästä ja tehokasta. Ohjelman toiminnallisuus mukautuu tarvittaessa vaativiinkin prosesseihin.

 

Keskitetty hallinta helpottaa

Tuntinetti-Rekrytointimoduulin avulla hallitset ja koordinoit avoimia työpaikkoja sekä niiden julkaisua valituissa kanavissa (internet, Facebook, Monster, Oikotie, MOL, jne). Hakemusten vastaanotto tapahtuu yrityksen internet-sivujen kautta, ja näin muodostuu yrityksen oma, potentiaalisten hakijoiden CV-pankki. Saat käyttöösi tehokkaat työkalut rekrytointiviestintään (keskitetty sähköposti, tekstiviesti ja paperikirje). Rekrytointimoduulilla suunnittelet, aikataulutat ja seuraat myös uuden työntekijän perehdyttämistä.

Verkkopohjaisen rekrytointimoduulin käyttöönotto on nopeaa ja tuloksia saadaan välittömästi. Ohjelmisto palvelee samanaikaisesti yrityksen kaikkia toimipisteitä. Hakemuskäsittely voi olla keskitetty tai hajautettu.